Website Facebook

Kristian Luc

Der findes pop man bare lytter til og der findes pop man samtidig tænker over. Ved Kristian Luc gør man begge dele. Musikkens elektroniske storbyunivers fylder kroppen med oplevelse, mens teksternes flertydighed giver næring til intellektet. I selve Kristian Luc’s navn findes måske noget af forklaringen på denne medrivende kombination af krop og tanke. Efternavnet har han nemlig fra det fransktalende Belgisk Congo, hvor hans smukke mørke mor blev født.

Kristian’s sans for ordenes muligheder, er det nærliggende at takke hans tip tip oldefar for. Denne er nemlig ingen ringere end N.F.S Grundtvig. Ikke overraskende at en kunstner med en så sammensat baggrund som Kristian Luc’s, laver musik, der ikke lyder som andet i tiden. Lyt selv, tænk selv.

Kristian Luc’s debutalbum hedder Mellem Nat og Dag. En titel som er typisk for Kristians måde at tænke og leve på. Hans gemyt finder ikke hvile i nattens stilhed, ligeså lidt som hans dag kun er lys. Netop i et fiktivt punkt mellem nat og dag finder Kristian Luc sin inspiration, og dette giver albummet dets vedvarende efterklang.

 
Zoo Production
Grønrisvej 12A
2450 Copenhagen SV

Phone: (+45) 2081 5038
info@zooproduction.dk


© 2010 Zoo Production - All Rights Reserved